Tolong Jangan Klik

My Instagram

Instagram

Friday, 22 January 2016

Apakah bisnes yang sesuai untuk Student? Tonton video ni untuk tahu!


Bisnes terbaik untuk Student
Apakah bisnes yang sesuai untuk Student? Tonton video ni untuk tahu! ;)
Posted by Irfan Khairi on Wednesday, 25 November 2015

Friday, 15 January 2016

Ketahui Cara Untuk Perbanyakkan LIKE di Facebook Page anda

Tonton Video ini


Tonton video ini untuk mengetahui cara cara untuk perbanyakkan LIKE di Facebook Page anda.
Posted by Irfan Khairi on Thursday, 24 December 2015

Tuesday, 12 January 2016

Cara Bagaimana Untuk Meramaikan Followers di Instagram oleh #TanyaIKLive[replay]


Cara tingkatkan followers Instagram
Bagaimana untuk meramaikan Followers di Instagram?
Posted by Irfan Khairi on Sunday, 13 December 2015





Jom Follow Instagram dan Like Facebook Irfan Khairi 

Tuesday, 29 December 2015

Cristiano Ronaldo Menunjukkan Rumah Mewah Beliau Kepada Peminat





Cristiano Ronaldo Menunjukkan Rumah Mewah Beliau Kepada Peminat. Mengikut Blog Forbes.com, Rumah CR7 iaitu Pemain Bola Sepak Kelab Real Madrid, dikatakan Bernilai 5.4 Juta Euro, Bersamaan Dengan RM 24 Juta.

Mewah Betul Rumah CR7 kan? Berbaloi Dengan Usaha dan Performance yang dia tunjukkan di atas padang.

Jom Follow Naim Marinin di Instagram

Friday, 18 December 2015

Ini akibatnya jika anda berniaga di FB dan main Tag Nama orang di FB...



Manap Akan Marah...
Kalau nak meniaga kat facebook, Jangan Tag/Mention kawan2 Tanpa Izin..Kan Manap Dah marah!
Posted by Deanahmad.com on Wednesday, 16 December 2015

Jika anda Ingin Belajar Cara untuk berniaga di Facebook dengan Betul, Sertai Siri Facebook Masterclass yang dianjurkan oleh Pakar Perniagaan Internet, Irfan Khairi. Sila KLIK SINI.

Tuesday, 8 December 2015

Lelaki ini Jual Donat 10 sen pun masih Boleh Untung!


Jual donat 10 sen pon masih boleh untung :)
Walaupun harga 10 sen, Waliuddin berkata dia mampu memperoleh keuntungan sebanyak RM40 untuk 1,000 donat yang terjual.By : Harian MetroMore : Sukan Star TV @ Sukan Star .com @ sukanstar.com
Posted by Sukan Star TV on Monday, 7 December 2015

Wednesday, 11 February 2015

Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial


Perniagaan Internet adalah sangat penting sekarang. Jika anda seorang suri rumah atau individu yang mencari pendapatan sampingan, perniagaan internet sangat sesuai dengan anda kerana perniagaan internet ini boleh dilakukan dari rumah.

jangan lepaskan peluang untuk belajar perniagaan internet dan strategi media sosial.

untuk keterangan lanjut, boleh klik di sini.

info: http://www.openedu.com.my/

Thursday, 22 January 2015

AJL29 - Romancinta (Mojo feat Caliph Buskers)





Padu jugak suara brader azmi vokalis Caliph buskers ni. sikit je lagi nak sepadu suara abang ni. walaubagaimanapun, abang ucapkan tahniah kerana berjaya menyanyikan lagu Romancinta nyanyian asal Aweera bekas vokalis kumpulan Mojo. So, semoga brader azmi, caliph buskers dan tidak lupa brader Aweera sentiasa sukses dalam career mereka. good luck!

Friday, 16 January 2015

Download PERCUMA mini Ebook 7 Tips Pemasaran Instagram


Alhamdulillah...

Akhirnya siap juga Ebook "7 Tips Pemasaran Instagram Untuk Perniagaan". kepada kawan-kawan abang yang nak download ebook ni, korang boleh klik button bawah ni, ok.





p/s: kalau korang rasa ebook ni berfaedah kepada diri sendiri dan kawan-kawan, korang boleh klik button LIKE (fb) atau SHARE (fb, twitter, google+ dll) kat bawah ni. =)


Salam Sayang,

Naim Marinin (abang hensem)

Thursday, 15 January 2015

Ebook Percuma pemasaran INSTAGRAM

ya! memang betul abang akan bagi satu ebook percuma kepada pembaca setia blog abang. tetapi dukacitanya, ebook abang ni belum siap lagi. sekarang abang tengah gigih menulis untuk berkongsi Tips Pemasaran berkesan instagram untuk membantu melonjakkan lagi bisnes korang di instagram. so, selain korang berselfie dan bergroufie di instagram, korang juga boleh buat duit dengan berbisnes di instagram.


korang tolong doakan abang supaya cepat siap ebook ni. hehe

My Podshop

Photobucket